UUS! Kärlal noppis enim hääli Reformierakond (4)

Vabariigi valimiskomisjoni avaldatud esialgsed valimistulemused näitavad, et Kärla vallas kogus enim hääli seni võimul olnud Reformierakond – 356 häält, Keskerakond sai Kärlal 155 häält ning IRL 23 häält.

Reformierakond sai 11-liikmelises volikogus 8 mandaati, Keskerakond 3 mandaati ning IRL jäi mandaadita. Valimiste parima tulemusena 79 häält kogunud senine vallavanem Tiina Luks ütles, et valimised on tema jaoks esmakordne kogemus ning loomulikult on tunne väga hea. “Tundub uskumatu, et inimeste usaldus on nii suur. Mul on väga hea meel selle üle ja olen väga tänulik,” kinnitas ta.

Eelmises volikogus oli Reformierakonnal 3 kohta, Keskerakonnal samuti 3 ning valimisliidul oli 5 kohta. Koalitsiooni moodustasid eelmisel perioodil Reformierakond ning valimisliit. Nüüd on enim kohti Reformierakonnal ning neile järgneb Keskerakond. “Siiamaani oleme saanud sõbralikult läbi,” kinnitas Luks. “Loodame, et saame edasi ka.”

Print Friendly, PDF & Email