Andres Sarjas juhib eriarstide TOP-i (17)

Andres SarjasInternetiportaali TerviseTrend andmeil on enim hinnatud eriarstide Top 10-s esikohal Kuressaare haigla üldkirurg Andres Sarjas (fotol), keda on hinnanud 99 patsienti.

“Oh jumal küll, kust te seda võtate?” imestas Andres Sarjas, kes polnud ise sellisest portaalist kuulnudki. “Selge see, et ambulatoorse töö koormus on päris suur, ja eks ma olen aastaid töötanud,” märkis ta, muheledes, et kui nad (patsiendid – toim) nii arvavad, on ju tore, aga nad võivad ka eksida.

Tuleval aastal saab Andres Sarjasel Kuressaare haiglas töötatud 30 aastat. Sarjas on ka teine Saare maakonnas valitud aasta isa, kellele andsid selle tiitli 2008. aastal Saare maakonna naiskodukaitsjad.

Saare maakonna perearstide TOP-i juhib Eve Nurmekivi Kuressaare perearstikeskusest, kellele järgneb Kersti Tuuling Kuressaarest. Kolmandal kohal on Valjala alevikus tegutsev perearst Merike Rüütel.

TerviseTrendi indeks iseloomustab patsientide rahulolu Eestis pakutavate tervishoiuteenustega. Indeks arvutatakse seitsmel eelneval päeval TerviseTrendi keskkonnas patsientide antud kõikide hinnangute keskmise väärtusena.

Print Friendly, PDF & Email