Viking Burger nüüd ka Roonimäel (1)

Sellest kolmapäevast on Kuressaare linna piiril asuvas Roonimäe tanklas avatud uus kiirtoidukoht. Salmel kaks aastat edukalt tegutsenud Viking Burger avas oma uue söögikoha just seal.

Ehkki eile lõunaks, mil Saarte Hääl burgerikoha omaniku Kristo Putnikuga rääkis, polnud söögikoht veel 24 tundigi avatud olnud, võis ta rõõmustada, et inimesed on uue koha juba üles leidnud ja kliente jätkub.

Esialgu on Viking Burger Roonimäel avatud iga päev kella 10-st hommikul kuni kella 22-ni õhtul. Mingi aja pärast vaadatakse kellaajad Putniku sõnul kindlasti üle. “Äkki hakkame juba hommikul varem avama, aga vaatame praegu, millal kõige rohkem rahvast käib,” tähendas ta. Umbes nädalaga peaks vajalik ülevaade rahva eelistustest olemas olema.

Print Friendly, PDF & Email