Koosmeele koosseis pidas viimase istungi (4)

Koosmeele koosseis pidas viimase istungiKuressaare linnavolikogu 14. koosseis pidas eile oma 48. istungi, millega võib selle koosseisu töö lõppenuks lugeda. Volikogu esimees Erik Keerberg oli teinud veidi statistikat ja ütles, et seda koosseisu võib nimetada “Koosmeele koosseisuks”, kuna 92% otsustest võeti vastu ühehäälselt. Kokku veetis volikogu istungitel 53 tundi ja käsitles 370 punkti. Praegusest koosseisust ei istu raekoja saalis 20. oktoobril valitavas uues linnavolikogus enam kindlasti seitse praegust liiget, kes valimistel ei kandideeri. Need on Sille Väli, Tiit Sarapuu, Ahti Viilup, Ants Tammleht, Piret Pihel, Tõnis Kipper ja Aivar Aru. Tiit Sarapuu, kes on Kuressaare linnavolikogusse kuulunud 16 aastat ehk selle nelja koosseisu, ütles muiates, et kahju tal volikogu kohast loobuda pole. “Üsna hea meel on hoopis,” sõnas Sarapuu. Volikogu viimasel istungil oli kohal 16 liiget, mis on üsna lähedane keskmisele kohalkäimisele – keskmiselt on istungitel osalenud 17 liiget. Fotol esiplaanil rõõmustavad ka volikogu uude koosseisu kandideerivad Lea Kuldsepp ja Toivo Alt.

Print Friendly, PDF & Email