Salme vald tahab rajada kergliiklustee Läätsani (5)

Salme vallavanem Kalmer Poopuu saatis oktoobri alguses maanteeametile kirja, milles teavitas neid vallavalitsuse kavast rajada Salme aleviku ja Läätsa küla vahele kergliiklustee. Tee rajamise peamise põhjusena tõi ta välja liiklusohutuse.

Vallavanema sõnul oli kergliiklustee rajamine valla ammune plaan. Nüüd, kus kooli- ja rahvamaja remondiga on ühele poole saadud, alustati kergliiklustee planeerimist. “Me panime pisikese joone maha ja nüüd see on maanteeametis kooskõlastamisel,” ütles Poopuu. Seejärel algavad läbirääkimised maaomanikega, mis võtavad omajagu aega.

Jalgrattatee tuleb maantee sisemaa-poolsele küljele ja läbib umbes paarkümmend kinnistut. Kergliiklustee rajamisega on arvestatud ka Salme jõe uue silla projekteerimisel.

Print Friendly, PDF & Email