Oodatakse Saare maakonna aasta isa kandidaate

Naiskodukaitse Saaremaa ringkond kuulutab koos Kadi raadio ja ajalehega Saarte Hääl juba seitsmendat korda välja Saare maakonna aasta isa konkursi. Kandidaate võivad esitada nii üksikisikud kui ka organisatsioonid, omavalitsused ja firmad.

Saare maakonna aasta isa peab olema väärikas Eesti Vabariigi kodanik, ta peab olema rahvastikuregistris kirjas Saare maakonna elanikuna, kelle peres kasvab vähemalt kolm last, kes võivad olla ka kasu- ja võõraslapsed.
Kandidaate saab esitada 20. oktoobrini aadressil: Väljaku tn 5, Kuressaare 93811, Naiskodukaitse Saaremaa ringkond; ümbrikule märkida “Aasta isa”. Soovituskirja palutakse märkida kandidaadi haridus, amet ja ka hobid ning kandidaadi esitaja nimi ja kontaktandmed. Aasta isa tänuüritus toimub vahetult enne isadepäeva.

Varem on tiitli pälvinud Rene Reinsoo, Peeter Paomees, Meelis Kuivjõgi, Andres Sarjas, Aare Martinson ja Tarmo Tool.

Print Friendly, PDF & Email