Leisi laulukoorid ootavad uusi lauljaid (3)

Leisi valla laulukoorid ootavad uusi lauluhimulisi inimesi, kes armastavad laulda, on kohusetundlikud ja peavad lugu heast seltskonnast.

“Meil on uusi lauljaid juurde ikka ka tulnud, aga alati võiks ju rohkem olla,” ütles Leisi valla kultuurijuht Aina Tomson, tähendades, et lisandunud on nii naisi kui ka mehi. “Hea on laulda, kui on rohkem rahvast. Seda tugevam tunne on,” sõnas ta.

30. septembril alustati Karja-Metsküla ühendkooris laulupeo repertuaari õppimist.

Eile tuli esimest korda sel hooajal kokku memmede rühm. “Nii et tööpuudust meie vallas ei ole, kultuuririndel küll mitte,” naeris Aina Tomson.

Karja-Metsküla ühendatud segakoori, keda juhatab Tiina Oks, proovid toimuvad esmaspäeviti Leisi keskkoolis. Pärsama segakoori proovid (dirigent Sirje Torn) toimuvad neljapäeviti kell 19 kultuurimajas.

Anne Keerdi juhendatavaisse rahvatantsurühmadesse on oodatud nii mehed kui ka naised, proovid toimuvad kolmapäeviti Leisi keskkooli aulas. Tantsurühmad alustavad 9. oktoobril, naisrühm kell 16.30 ja segarühm kell 18.30.

Print Friendly, PDF & Email