Kuressaare Soojus alustas kütteperioodi võlgniketa (1)

Alanud kütteperiood tõi toasooja kõigisse AS-i Kuressaare Soojus hallatavatesse hoonetesse ning ettevõttel pole selle hooaja alguses ainsatki võlgnikku.

“Kellel varem on ka olnud makseraskusi, on võlad kütteperioodiks tasunud,” tõdes Kuressaare Soojuse juhatuse liige Paul Leemet, lisades, et hoonetes, mille soojussõlmi hooldab Kuressaare Soojus ise, on kõigis kütmist alustatud.

Kuressaare Soojus annab toasooja umbes 300 linna hoonele, kuid umbes kahe kolmandiku puhul keeravad soojuse lahti teised hooldusfirmad, nagu näiteks Elamute Hooldus.

Detailset infot elektri- ja keskküttel olevate korterite osakaalu kohta linnas Kuressaare Soojus kogunud pole. “See info on olemas korteriühistu juhtidel või elamute haldajatel,” lausus Leemet. Ta lisas, et Kuressaare Soojuse jaoks toimuvad märgatavad muutused hoonetes, kus tehakse renoveerimistöid, korrastatakse keskküttesüsteeme ja pannakse soojamõõturid peale ka radiaatoritele. “See reguleerimine on meile märgatav ja mõjub ka soojaarvele. Lisaks peaks see suurendama elanike rahulolu,” sõnas Paul Leemet.

Soojusenergia käibemaksuga müügihind on Kuressaare võrgupiirkonnas alates 1.maist 53,39 EUR/MWh.

Print Friendly, PDF & Email