Saaremaa rallile registreerus 153 ekipaaži (7)

Järgmisel nädalavahetusel sõidetaval 46. Silvestoni Saaremaa rallil saab kindlasti olema eelmisest aastast erinev võitja, kuna Aleksei Lukjanuk ja Aleksei Arnautov tänavu starti ei tule. Kokku on registreerunud 153 ekipaaži, mis on ralli direktori Toomas Sepa sõnul tavapärane suurusjärk.

Saarlaste rõõmuks tuleb kindlasti starti Ott Tänak koos kaardilugeja Martin Järveojaga Subaru Imprezal. Rajal on ka üks WRC-auto, Georg Gross koos saarlasest kaardilugeja Raigo Mõlderiga kihutab Ford Focus WRC 08-l.

Toomas Sepa sõnul tuleb ralli kava müüki esmaspäeval ja sealt saab ka kiiruskatsetega täpsemalt tutvuda, midagi kardinaalselt uut sel aastal kavas ei ole.

Rallil sõidetakse sel aastal 11 kiiruskatset kogupikkusega 117,3 kilomeetrit.

Print Friendly, PDF & Email