Valjala kool kutsub mihklilaadale (1)

Valjala põhikooli hoolekogu eestvedamisel toimub sel laupäeval juba kolmandat aastat järjest heategevuslik mihklilaat, kuhu on oodatud uudistama kõik, nii kohalikud kui ka väljaspool valda elavad inimesed. Kuna loomisel on ka fond “Meie laste tuleviku heaks”, siis läheb laadast saadud tulu asutatava fondi seemneks.

“See fond on selline, millest toetatakse lastele õppevahendite ostmist, reise ja neid, kellel just kõige suurem häda käes on,” ütles Valjala põhikooli hoolekogu aseesimees Ülle Kuusk-Kupits. Ta lisas, et traditsiooniliselt toimub laadal koolihoovis õnneloos, müüakse omatehtut, -kasvatatut, -küpsetatut jne. Kui keegi väljastpoolt kooli tahab tulla kauplema, siis tuleks 1–3 toodet õnneloosi jaoks annetada. Laadal tegutseb ka laadapiltnik ning toimub mahe- ja rohevahetus. Suure nunnunäituse tarbeks on soovitatav oma nunnu kaasa võtta. Välja selgitatakse ka parim müügimees, tore toode/teenus ja aktiivseim klass.

Laat kestab laupäeval kl 11-st 13-ni ja toimub iga ilmaga. Kui vihma sajab, siis vihmakeep kaasa ja kummikud jalga! Laadameeleolu loob kohalik rahvamuusikakapell.

Print Friendly, PDF & Email