Linna pesamunadele anti sünnikirjad (FOTOD) (1)

Aneta Lepp ja Mario Rauk koos 8. augustil sündinud Railisega. Foto: Sander Ilvest

Kolmapäeval toimus traditsiooniline linnapea vastuvõtt suvekuudel sündinud pisikestele kuressaarlastele. Tänavusele kolmandale vastuvõtule oli ühes vanematega kutsutud 39 last, kelle sünd on registreeritud ajavahemikus 1. juunist 1. septembrini. 

Kutsutute nimekirjas oli 17 poissi ja 22 tüdrukut: Maria Aleksandra Bubnov, Meribel Pahapill, Liisa Vanin, Stella-Liise Väer, Kirke Niit, Karola Poobus, Adeele-Mia Väer, Anna-Sofia Vanem, Romet Põldme, Kenar Kaasma, Mattias Rauk, Oskar Kärme, Sander Saarela, Laura Kalm, Genely Loik, Gretely Õunaid, Iris Väli, Loore Pajunurm, Gete Sepp, Lisanna Vessik, Sandra Toompuu, Railis Rauk, Mirell Valma, Siim Sander Paju, Marthen Joamets, Karel Kallus, Otto Välja, Oskar Tamm, Gerdo-Marten Rahnel, Rasmus Kavak, Ramon Käsk, Artur Siinvert, Jane-Liis Ool, Mia Marleena Põld, Lisee Nelis, Heti Vaher, Gert Õunapuu, Aleksander Ley ja Günter Tool.

Lisaks sünnikirjale oli 38 perekonnale ette nähtud ka 160-eurone sünnitoetus, mida antakse juhul, kui mõlema lapsevanema elukohaks on rahvastikuregistris märgitud Kuressaare.

Print Friendly, PDF & Email