Suvila läks põlema (FOTOD)

Suvila läks põlema

Foto: Sander Ilvest

Eile pärastlõunal kell 15.07 kutsuti päästjad Salme valda Suurna külla, kus teataja sõnul oli elumaja katusest leek väljas. Suurest teest eemal asuva majani viis kitsas metsatee, mis raskendas kustutustööde alustamist. 

Päästekorraldaja Rando Lindmäe sõnul oli päästjate saabudes maja katus hävinud ja seinad leekides. Kuna majas oli veel elekter sees, ei saanud kustutustöödega kohe alustada. Vett võeti lähedal asuvast ojast, et raske paakauto pehme kattega teel ära ei vajuks. “Õnneks puhus tuul leegid kõrvalhoonest eemale,” märkis Lindmäe.

Kohapeal koos koer Nunnuga põlengut uudistanud Tõnu Hüüdma sõnul avastas ta tulekahju juba varem, aga tema mobiiltelefonil olnud aku tühi. Seega pidi ta küla peale telefoni otsima minema. Hüüdma oli väga pahane elektrifirma peale. “Alajaama uks oli kinni, ma ei saanud voolu välja lülitada,” kurtis ta. “Selline võimalus peaks olema, et voolu saad välja, aga tagasi lülitada ei saa,” arvas Hüüdma.

Päästekorraldaja sõnul oli hoone kasutusel suvilana. Millest tuli alguse sai, ta oletama ei hakanud.

Print Friendly, PDF & Email