Parvlaeval ostetud jäätis tõi auto (8)

Eile sai Pärnust pärit Laura Kikas kätte Balbiino koorejäätise kampaania peaauhinna, sõiduauto Kia Rio. Jäätise ostis ta Kuivastu-Virtsu liini parvlaevalt. 

“Ma isegi ei mäleta täpselt, millal, oli see nüüd juuni- või juulikuus,” ütles õnnelik võitja Saarte Häälele, lisades, et ostis praami peal ühe jäätise, et kuidagi aega viita. “Vaatasin, et keegi sööb ja tekkis endal ka isu ning läksin vaatasin, mis jäätist pakutakse,” rääkis Kikas, märkides, et ta ei olnud enne sellist Balbiino koorejäätist poes näinudki.

Selle, et ta kampaanias osaleb, oli ta juba täiesti ära unustanud, kui sai äkki kaks nädalat tagasi teate, et on auto võitnud. “Täiesti üllatus oli,” naeris Laura Kikas, kelle perel oli enne küll auto olemas, kuid mitte Laura kasutada. “Nüüd enam seda muret pole,” rõõmustas ta.

Saaremaal käis Laura Kikas tööasjus.

Print Friendly, PDF & Email