Väinamere Liinid ootab vedajatelt tagasisidet (6)

Väinamere Liinid plaanib ümber korraldada eriveoste veo parvlaevadel ja palub vedajatelt tagasisidet. Eriveoste alla kuuluvad prügi, jäätmed, kala ja elusloomad (v.a lemmikloomad).

“Eriveoste veo ümberkorraldamine on vajalik, sest need levitavad tugevat ebameeldivat lehka ja vahel ka reostust. See tekitab tavareisijate seas palju rahulolematust, mistõttu me tahame eriveoste ülevedu organiseerida nii, et see toimuks korrapäraselt,” põhjendas Väinamere Liinide juhataja Urmas Treiel, lisades, et kindlate reisiaegade määramine võimaldab tavakliente eriveosest ja sellega kaasneda võivatest ebamugavustest eelnevalt teavitada. “See annab neile võimaluse valida mõni muu reis,” sõnas Treiel.

Eriveoseid veetakse spetsiaalsete reisidega, nn ohtlike veoste reisidega, mis toimuvad Kuivastu–Virtsu liinil kaks korda päevas esmaspäevast neljapäevani väljumisega Kuivastust kl 10.50 ja 18.10 ning Virtsust kell 14.05 ja 17.35. “Vajaduse korral märgime veel mõne olemasoleva graafikureisi eriveoste jaoks,” ütles Treiel. Selleks soovitaksegi eriveoste vedajatega alustada diskussiooni, millised on nende vajadused ja kas olemasolevatest reisidest piisab.

Väinamere Liinid ootab vedajate tagasisidet aadressil slk@laevakompanii.ee.

Print Friendly, PDF & Email