Sotsid annavad välireklaami raha puudega inimestele (10)

Kuressaare linnapildis pole suuremate erakondade valimisreklaamide seas sel aastal näha sotsiaaldemokraatide ilusate lubadustega plakateid. Põhjus on lihtne: välireklaamiraha otsustati anda projektile, mille käigus puudega inimesed saavad Kuressaare gümnaasiumi ujulas ujumas käia. Projekt toimis rahastajate toel edukalt ka eelmisel aastal.

“Me tahaksime loota, et kuressaarlased suudavad linna tulevikku käsitlevates küsimustes vaadata natuke kaugemale kui lihtsalt väga ilusad ja läikivad plakatid,” ütles sotside Kuressaare esinumber Hannes Hanso. “Minu, Tambet Kikase või Madis Kallase näoga 30 suurt plakatit linnapildis on kindlasti vähem olulisemad, kui puuetega inimestele tasuta ujumise võimaldamine.”

Toetuse suurusjärk jääb Hanso sõnul 500 euro kanti. Samas ei kavatse sotsid reklaamist loobuda, pigem püütakse asjale läheneda veidi teise nurga alt.

Välireklaami on lubatud teha 16. septembrini.

Print Friendly, PDF & Email