Kuressaare tegi Tammekaga viigi

Kohtumises Tartu Tammeka vastu head rünnakuteravust näidanud FC Kuressaaret vedas alt halb realiseerimine ja kui Riido Reiman tõrjus tartlaste penalti, tuli tunnistada 0 : 0 viiki.

FC Kuressaare peatreener Sergei Zamogilnõi ütles, et olnuks ebaõiglane, kui saarlased oleksid selle mängu kaotanud. “Kuigi kinkisime neile penalti, olime mängus neist paremad,” märkis treener.

Salme staadionil toimunud kohtumises tõmbas kaitsja Pelle Pohlak 51. minutil karistusalas maha ohtlikult värava poole liikunud Tammeka ründaja ning teenis kollase kaardi ja penalti. Kristjan Tiiriku poolt värava vasakusse alanurka suunatud palli lükkas väravavaht Riido Reiman üle otsajoone. “Riido oli tubli, tõi meeskonna raskest olukorrast välja,” kiitis Sergei Zamogilnõi oma puuriluku sooritust.

Kui penalti välja arvata, domineerisid teisel poolajal väljakuperemehed. “Mulle meeldis teine poolaeg, mis kuulus meile,” rääkis Sergei Zamogilnõi. “Meil oli võimalusi lüüa mitu väravat, paraku vedas realiseerimine meid taas alt. Marten peab rünnakul veidi kannatama ja momente ootama, mitte liiga palju tulutult ringi jooksma. Temal üksi oli võimalus lüüa vähemalt kolm väravat.”

Print Friendly, PDF & Email