Kuhu minna

Kolmapäev, 21. august


KINO
“Me peame rääkima Kevinist” kl 22 Kuressaare kuursaali Kuu-kinos. Pilet 3,5 eurot.

SPORT
SMS – Enserdi kolmapäevane seeriavõistlus purjetamises kl 17.55–21 Roomassaare jahisadamas. Võistlusi korraldab Saaremaa merispordi selts.

Neljapäev, 22. august


KONTSERT
Simon Kempstoni (šoti laulja ja kitarrist) kontsert kl 20 Kuressaare kuursaalis. Pilet 6 eurot.

SPORT
Ajalooline jalgrattamatk Muhu saarele kl 15. Marsruut: kogunetakse Tornimäe rahvamaja juures, liituda saab Väikese väina tammil. Sõidetakse Muhu saarele, külastatakse Muhu vaatamisväärsusi. Lõpp-peatus Rannaküla tennisetalus, kus Rene Buch jagab algteadmisi tennisest. Väike kehakinnitus ja koju tagasi. Kontakt-isik Krista Riik, tel 53 453 772, www.poidevald.ee, kristariik@gmail.com.

Muhuvolle III etapp kl 18 Vanatoa volleväljakul. Info Kalev Kütt, tel 50 65 161. Võistlust korraldab Muhu spordiklubi.

TANTS
Privilege’i noortepidu. Kuuma annavad DJ Gen Vikat ja Henri Rump. Sissepääs alates 16. eluaastast. Pilet 3 eurot.

ÜRITUSE EELTEADE


Reedel, 23. augustil kl 21 Kihelkonna laululaval “Kuumad 80-ndad tulevad taas!”. Tantsumuusika eest hoolitsevad Jäämurdja; Vaikust, Naabrid Tahavad Magada; Lincoln Brothers. Pidu on tasuta. Töötab puhvet.

Reedel, 23. augustil kl 21 Kaali järve kontsert, esineb Kaunimate Aastate Vennaskond. Sissepääs alates kl 20-st. Piletid müügil Piletilevis.

Laupäeval, 24. augustil kl 10 Lümanda spordiväljakul petangi paaristurniir, valla lahtised meistrivõistlused, Saare mk karikaetapp. Info Urve Vakker, tel 53 443 956.

Laupäeval, 24. augustil kl 21 suvelõpupidu Kõljala külaplatsil. Tantsuks mängivad Antti Kammiste ja Meelis Punder. Lõkketuli. Pilet 5 eurot, kuni 10-aastastele tasuta.

TEATRI EELTEADE


Septembris Kuressaare linnateatris. Esmaspäeval, 2. septembril kl 19 Rakvere teatri trupi ühislooming, komöödia “Elu ja kuidas sellega toime tulla”. Etenduses kasutatakse tossumasinat. Pilet 12 ja 10 eurot.

Esmaspäeval, 16. septembril kl 19 ja teisipäeval, 17. septembril kl 18 Athol Fugardi draama “Koht sigade seas”. Endla teater. Nautida saab Liina Tennosaare ja Indrek Taalmaa võrratut näitlejatööd. Tõestisündinud loo põhjal kirjutatud näidendi tegevus algab 1950. aastate keskpaigas ühes väikeses külas, kus juba kümme aastat varjab end sigalas Nõukogude armeest põgenenud Pavel Navrotski. Tema ainuke kokkupuude välismaailmaga on truu abikaasa Praskovja, kes sigalast väljaspool etendab leinavat leske. Möödub palju aastaid, enne kui Pavel leiab endas jõu ja julguse välismaailmaga vastamisi seista ja taas taevatähti silmitseda.
Lavastaja Enn Keerdi sõnul on “Koht sigade seas” lugu võimust, hirmust ja vabadusest ühiskondlikul tasandil. Aga sama palju on see lugu üksikisiku võitlusest oma seesmiste deemonitega. Ja lõpuks on see lugu eeskätt armastusest, mis kestab kõige karmimatest välistest tingimustest hoolimata aastakümneid. Pilet 12 ja 10 eurot.

Print Friendly, PDF & Email