Spordiklubidele eraldatakse 11 180 eurot (2)

Linnavalitsus otsustas toetada Kuressaare linnas tegutsevaid eraspordiklubisid teisel poolaastal 11 180 euroga.

Toetussumma jaguneb proportsionaalselt 11 spordiklubi vahel: Saaremaa jalgrattaklubi Viiking, FC Kuressaare Jalgpallikool, MTÜ Spordiring-Aivi Auga Spordikool, Saaremaa JK aaMeraaS, Kuressaare vanalinna kooli spordiklubi, spordiklubi Tõll, Kuressaare Kesklinna spordiklubi, Saaremaa võimlemisklubi Gymnastica, spordiklubi JõuMees, Saaremaa maleklubi ja Kuressaare lauatenniseklubi Tops. Nimetatud klubides harrastab tervislikke eluviise ühtekokku 207 inimest.

2013. aasta eelarvest tulev toetusraha kantakse üle pärast vastavasisuliste lepingute vormistamist. Aasta esimeses pooles eraldati eraõiguslikele spordiklubidele samuti 11 180 eurot.

Print Friendly, PDF & Email