Mitusada motomeest ja fänni (FOTOD)

Mitusada motomeest ja fänni

Foto: Sander Ilvest

Eile pärastlõunal lähetati Kuressaare mereäärsete spaade juurest Karujärve äärsesse Mototoobri asupaika teele mitusada mootorratturit mitmekümnest riigist. Saarlastest huvilistel ja kaugelt tulnud külalistel ei jätkunud silmi kõikide tsiklite ning vanade ülesputitatud motikate uudistamiseks.

Kuuendat korda võttis eile teekonna Mototoobrile ette teada-tuntud saarlasest moto- ja autospordiveteran Matti Rahnik, kes oma osalemist põhjendas sõnadega: “Kui ma tööd teen, siis tean, et saan selle eest palka, aga see annab midagi muud, mis on natuke rohkem kui palk.”

Homme kell 15 saavad saarlased Karujärvel kaasa elada murutraktorite võidukihutamisele. Vaatemängu jälgimise eest piletiraha ei küsita.

Print Friendly, PDF & Email