MIS JUHTUS

Toimus narkoreid

Reedel kella 14-st laupäeval kella kaheni öösel toimus Kuivastu sadamas politseikontroll, mille üks eesmärk oli narkootiliste ainete ja narkootilist ainet tarvitanud isikute avastamine, vahendas politsei pressiesindaja Hedy Tammeleht.

Kontrollimisest võtsid osa nii Lääne prefektuuri ametnikud kui ka teenistuskoerad. Kokku kontrolliti 301 sõidukit ning 853 isikut. Kontrollimise käigus avastati seitse liiklusseaduse rikkumist ja kuus narkootiliste ja psühhotroopsete ainete ning nende lähteainete seaduse rikkumist.

Torni tänaval sai mees peksa

Laupäeva öösel kella 2.30 ajal tungiti Kuressaares Torni tänaval kallale 29-aastasele mehele.

“Lööjaks oli üks mees. Kahtlustatavana kedagi kinni peetud ei ole,” teatas prokuratuuri pressiesindaja Annely Erm.

Print Friendly, PDF & Email