Merepäevad tõid muusika Roomassaare sadamasse (FOTOD)

Merepäevad tõid muusika Roomassaare sadamasse

Foto: Alar Truu

Esmaspäeval Tall Ships Races’i hiigelpurjekate Roomassaare sadamasse jõudmisega koos sai avalöögi tänavune Saaremaa merenädal. Kohe esimesel õhtul tehti algust korraliku kultuuriprogrammiga ning nii jõudis kõrgemastiliste merehiiglaste helkivate tulede saatel Roomassaares juba esmaspäeva õhtu hakul publiku ette mitu kontserti üksteise järel.

Kuulajaid kostitas Marko Matvere oma kontserdiga “Melanhoolsed meestelaulud” ning esiettekanne Eestis oli ka projektil Afroestonians – Ola Onabule ja Villu Veski. Pärast neid rõõmustas publikut ka Tanel Padar & The Sun. Kontserdi lõpetas ilutulestik.

Veel enne õhtust kontserdiprogrammi, kella 15 ajal astusid publiku ette Baltikumi akordionistid – Henn Rebane ja “Balti akord”.

Print Friendly, PDF & Email