Linnuse tamm külaliste vastuvõtuks valmis

Kui Tallinn Vetevana ähvarduse pärast kunagi valmis ei tohi saada, siis Kuressaares on meil üsna julge rõõmustada, kui millegi ehitamisega asi lõpuks ühel pool on. Pärast arusaamatusi maikuus ja viivitusi juunis saab viimaks kergemalt hingata: ooperipäevade ajaks lõpeb Kuressaare kindluse teetammi remont.

Kuigi kindluses käia sai muidugi ka tammi remondi ajal, võivad nii kohalik rahvas kui ka külalised kergendusega ohata: jalutuskäik Kuressaare vanalinnast linnusesse saab tagasi oma romantilisuse. Enam ei pea ajaloohuvilised ja muusikaelamuste otsijad laveerima inetute metallkonstruktsioonide vahel.

Tunne on selline, nagu oleksid enne tähtsate külaliste saabumist toad kraaminud ja napilt jõudnud puhtad kardinadki akende ette panna.

Print Friendly, PDF & Email