Maailma kammermuusika taas teel Kuressaarde (3)

Kuressaare kammermuusika päevad toimuvad 1995. aastast augustikuu alguses ikka Saaremaa “pealinna” kontserdipaikades.

Tänavu saavad teoks juba 19. kammermuusika päevad, mis kestavad 30. juulist 3. augustini, ning selle aja sees jõuavad publiku ette näiteks orkester Klaaspärlimäng Sinfonietta, duo koosluses Mari Poll ja Mihkel Poll, vokaalkvintett Wishful Singing Hollandist, argentina-hispaania tangoetendus. Lavale tuleb ka kammermuusika päevadele aluse panija ja väsimatu kunstiline juht, pianist Andres Paas ise. Seegi kord festivali avakontserdil.

Festivali pressiesindaja Kristi Hinsberg ütles Saarte Häälele, et ehkki festivali alguseni on veel umbes kuu jagu aega, läheb piletite eelmüük Kuressaare kultuurikeskuses lahti juba esmaspäevast, 1. juulist. Festivali ajal on piletid müügil tund aega enne kontsertide algust kontserdipaikades kohapeal.

Print Friendly, PDF & Email