Mis juhtus?

Kaater sattus merehätta

Laupäeval kella 18 paiku teatas Virtsust Kassarisse teel olnud kaatri juht, et on Muhu põhjakaldal karile sõitnud ja mootoriruumi on tunginud vesi. Pardal viibis kolm meesterahvast, kes kasutasid päästevarustust.
Virtsu sadamast sõitis välja piirivalve laev ja appi kutsuti ka Muhu merepääste seltsi vabatahtlikud.

Sündmuspaigas alustati mootoriruumi veest tühjendamist ja vabatahtlike abiga pukseeriti kaater Seanina sadamasse, kuhu jõuti kell 21.30.

Punane rakett osutus lennukiks

Laupäeva südaöö paiku sai Kuressaare merevalvekeskus teate, et Kuressaares on mere kohal nähtud punast raketti. Reageerinud toimkond alustas merevaatlust öiste vaatlusseadmetega, kuid mingeid tulemusi otsingud ei andnud. Kell 2.10 laekus kinnitus, et nähtu oli tegelikult lennuk ja otsingud lõpetati.

Ringteel toimus ahel-avarii

23. juunil kell 12.12 kutsuti päästjad Kuressaare linna Ringtee ringristmikule, kus oli kokku põrganud kolm masinat. Üks inimene viidi tervisekontrolli, kuid tema vigastused olid kerged.
Päästjad vabastasid tee liikluseks.

Elektrikaabli paigaldamisel leiti granaat

Reedel käisid Lääne-Eesti pommigrupi demineerijad Kaarma vallas Mändjala külas, kus teataja sõnul oli elektrikaabli paigaldamise käigus leitud mürsk. Tegemist oli Vene käsigranaadiga, mille demineerijad hävitasid.
Mändjalas põles metsaalune

Eile kell 15.33 kutsuti päästjad Mändjala kämpingu juurde randa, kus oli süttinud metsaalune. Teataja sõnul levis tuli ka puudele. Siiski olid puhkekeskuse töötajad suutnud tulekahju oma jõududega kustutada. Millest tuli alguse sai, ei ole teada.

Peakas viis mehe surmasuhu

Esmaspäeval kell 18.27 anti päästjatele teada, et Kaarma vallas Nasva külas sattus uppumisohtu pea ees vette hüpanud mees. Tänu kohal olnud inimeste kiirele tegutsemisele toodi teadvusetu mees kaldale, päästjad aitasid teda elustada ja kiirabiautosse transportida.

Print Friendly, PDF & Email