Saksa keele õppurid pälvisid preemiaid

Sakslastest välissaarlased premeerisid Kuressaare parimaid saksa keele õppuritest abituriente.

Saksa keelt kõnelevaid välissaarlasi ühendav, Wolf-gang von Szeliga-Mier-zeyewski välja antav ajaleht Arensburger Wochenblatt on jaganud stipendiume Kuressaare gümnaasiumide lõpetajatest edukamatele saksa keele õppuritele juba aastaid.

Tänavu lisandus sellele 200-eurosele stipendiumile Baden-Württembergi liidumaa saksabaltlaste ühenduse 100-eurone preemia, mida nüüdsest antakse välja mõlemas Kuressaare linna gümnaasiumis ning veel Lätis Jelgava muusikakoolis ja Liepāja 5. keskkoolis.

Saaremaa ühisgümnaasiumi noortest pälvis mõlemad preemiad ja kaks tunnistust üks õpilane, Kerli Mägi.

Kuressaare gümnaasium jagas Arensburger Wochenblatti 200-eurose stipendiumi võrdselt 12. klassi õpilaste Kertu Saaremi ja Diana Sulbi vahel. 100-eurose preemia sai aga Kertu Saarem.

Print Friendly, PDF & Email