Saaremaa suurim kool peab juubelit

Täna tähistab Kuressaare gümnaasium suurejoonelise vilistlaspeoga oma 35. juubelisünnipäeva. Deviisi “Kohtume Roomassaare karjamaal” all peetav pidu saab alguse juba kell 10, kui alustatakse sportliku tegevusega.

Päeva jooksul saavad kokku kooli tublid ujujad, aulas toimub kontsertaktus, jagatakse torti ja heietatakse mälestusi. Õhtusse programmi jätkub aga nii tantsu kui ka üllatusi.

Saarte Häälel ei õnnestunud eile tabada ürituse peakorraldajat, uurimaks, kui palju pidulisi end kirja pannud on. Kooli direktor Toomas Takkis tunnistas, et tema täpset arvu ei tea, kuid tendents olevat selline, et nooremad inimesed end eelregistreerimisel kirja ei panegi, vaid tulevad lihtsalt kohale. Registreeruda on võimalik ka kohapeal.

Kui vaadata aga end Facebookis üritusele kirja pannud inimeste arvu, võib väita, et vähemalt veerand tuhat kooliõde ja koolivenda saab oma vanas koolimajas täna kindlasti kokku.

Print Friendly, PDF & Email