Mis juhtus? (5)

Mees sai varahommikul peksa

Neljapäeval kell 3.50 löödi Kuressaares Tallinna tänaval 32-aastast meest. Prokuratuuri pressiesindaja Annely Erm keeldus avalikustamast, millise Kuressaare lõbustuskoha ees lööming aset leidis. Tema sõnul on süüdi lööja(d), mitte asutus. Juhtumiga seoses kedagi kahtlustatavana kinni peetud ei ole.

Demineerijatel oli tegus neljapäev

Neljapäeval käisid Lääne-Eesti pommigrupi demineerijad Saare maakonnas taas lõhkekehi hävitamas.

Muhu vallas Aljava külas oli kiviaia ehitamise käigus leitud miinisarnane ese. Demineerijad tegid kindlaks, et tegemist oli 50 mm Vene miinipildujamiiniga.

Orissaare vallas Liiva külas olid vana aida koristajad leidnud 400 grammi lõhkeainet ja seitse kapseldetonaatorit.

Mustjala valla Liiva külast teatati, et rannast on leitud miinisarnane ese. Demineerijate sõnul oli tegemist laevadel kasutatava signaalpoiga, mis ei sisaldanud küll lõhkematerjali, ent sisaldas pürotehnilist ainet.

Print Friendly, PDF & Email