Merikotka residents pidas sarikapidu

SARIKAPIDU PEETUD: Töödega ollakse sedavõrd graafikus, et juunikuu lõpuks on majakarp täielikult koos. Foto: Maive Kokk

Kuressaares Merikotka elurajoonis tänavu aprillis alustatud uuselamu, Merikotka residentsi ehitusega on jõutud sinnamaani, et läinud reedel peeti sarikapidu.

Merikotka 9 vasse uuselamusse kortereid müüva LVM Kinnisvara maakler Maive Kokk kinnitas, et ehitus on püsinud kenasti graafikus ja juuni lõpuks on majakarp koos. “Ehitusmehed ja maalrinaised on tublid ja usinad ning on teinud oma tööd korrektselt. Seda vaatepilti sai kaeda mineval reedel toimunud sarikapeol,” tõdes Kokk, kelle sõnul avaldas tellija sarikapeoga tänu kogu ehitustiimile.

Kuigi kortermaja katusekorruse kahe korteri plaani on tulnud vahepeal väike muudatus, kulgeb ehitus siiski plaanipäraselt. Muudatuse all pidas maakler silmas seda, et ühisel nõul otsustati katusekorrusele planeerida ka üks neljatoaline korter. Seda puhtalt huviliste soovil.Nüüd on valmiva residentsi katusekorrusel tavapärase kahe kahetoalise ja kolme kolmetoalise korteri asemel kolm kahetoalist, üks kolmetoaline ja üks neljatoaline korter.

Katusekorruse korterid on Maive Koka kinnitusel kõik veel vabad. “Korteritest avanevad suurepärased vaated nii Kuressaare lahele, lossile kui ka golfiväljakule. Rõdult saab jälgida tulist golfimängu, sest niivõrd lähedal on üks golfipunkt,” rääkis Kokk.
Ehitusega samas tempos kulgevad ka korterite siseviimistluse tihedad arutelud ja kooskõlastused. “Soovime korterite siseviimistluse kooskõlastada ümbritseva piirkonnaga – loodus, meri, mererand,” märkis Kokk.

Kiire ehitustempo käigus on jõutud korraldada ka kaks kliendipäeva. Hetkeseisuga on müüdud kolm korterit ja üks on broneeritud. “Huvilisi on, praegu käivad läbirääkimised kahe põhjapoolse naaberriigi kodanikuga.”

Print Friendly, PDF & Email