Orissaare noored Rootsis võistlemas

Eile sõitsid Orissaare noor-sportlased Rootsi Sollentunasse rahvusvahelisele kergejõustikuvõistlusele.

Võistlema läks kümme Orissaare spordikooli õpilast, vanim neist 19 ja noorim 11, ning neid saadab kaks treenerit.

“Spordi üks mõtteid on ju see, et kes tuleb esimeseks, teine mõte aga nagu Lotte laulust teada – leida uusi sõpru,” ütles MTÜ Orissaare Sport juhataja Kaire Nurja. Tema sõnul avardavad sellised reisid ja võistlused maailmapilti, leitakse uusi sõpru ja saadakse kogemusi.

Sayo Games 2013 nimelisel võistlusel võetakse mõõtu kergejõustiku aladel: heidetes, hüpetes ja jooksudes. Reis sai teoks tänu PRIA toetusele. Projekti “Koostööprojekt Ida-Saaremaa noortele, propageerimaks aktiivset liikumis- ja spordiharrastust” kirjutas Margus Nurja. Lisaks soetati Orissaare Spordile projektirahaga kauaoodatud fotoaparaat Panasonic, mis aitab paremini jäädvustada kogu liikumis- ja sporditegevust.

Noorkorvpalluritel avaneb tuleval aastal taas võimalus kaasa lüüa Lahtis toimuval rahvusvahelisel korvpalliturniiril Easter Tournament.

Print Friendly, PDF & Email