Saksamaa rohelised rahastasid 1980. aastatel pedofiile

Saksamaa rohelised rahastasid 1980. aastatel pedofiile

OTSIB TÕDE: Saksamaa roheliste praegune liider Claudia Roth on seisukohal, et erikomisjon peab välja selgitama tõe, millist rolli etendasid seksuaalvähemused nende erakonnas 1980. aastatel tegelikult. Foto: internet

Saksamaa ajakirjandus on võtnud luubi alla erakonna Liit 90 /Rohelised (sks k Bündnis 90 / Die Grünen) arhiividokumendid ja jõudnud järeldusele, et kolmkümmend aastat tagasi mõjutasid pedofiilid seda erakonda palju suuremal määral, kui seni arvatud.

Nädalakiri Der Spiegel kirjutab näiteks, et 1980. aastatel rahastas Roheliste erakond ühendust BAG SchwuP (Bundesarbeitsgemeinschaft Schwule, Päderasten und Transsexuelle). Kõnealune ühendus pooldas alaealistega seksuaalsuhete legaliseerimist. Vastutasuks said rohelised seksuaalvähemuste toetuse valimistel.

Der Spiegel on seisukohal, et 1984. aastal kuulusid ühenduse BAG SchwuP esindajad ametlikult Roheliste fraktsiooni, mis esindas erakonda Bundestagi ühes komitees. See asjaolu võimaldas pederastide organisatsioonil mõjutada roheliste poliitilist kurssi.

Näiteks on Roheliste erakonna juhtkonnale adresseeritud ringkirjades kujutatud poolpaljaid poisse, alasti poisse, kelle seljale on kinnitatud inglitiivad, kirjutab Der Spiegel. Homodele mõeldud ajakirja Torso 1983. aasta ühes numbris on aga ära trükitud üleskutse Saksamaa rohelistele, milles öeldakse, et seksuaalsuhted lastega peaksid olema lubatud, kui lapsed seda ise soovivad.

Edasi loe laupäevasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email