Kihelkonna pere otsib Täpit

Nördinud kaasreisijaLaupäevases Saarte Hääles ilmunud päevapilt “Nördinud kaasreisija” (fotol) tõi toimetusse mureliku telefonikõne. Nimelt on Kihelkonna alevikus elaval Sirje Salongil juba 2. aprillist kadunud pere lemmik – koer Täpi, kes sarnaneb väga pildiloleva koerakesega.

“Kui me teda kas või korra näeksime, siis me teaksime, kas ta on meie koer või mitte,” ohkas Salong, lisades, et kõike võib ju elus juhtuda. Ka imesid. Äkki hüppas Täpi kellegi auto peale ja ei osanud enam koju tagasi tulla? Või võttis keegi hea inimene ta lihtsalt oma hoole alla? Pereliikmed tunnevad oma koerast väga puudust, kuna kutsa on nendega olnud sünnist saati.

Sirje Salongil on suur palve: kui keegi teab või on näinud seda pisikest igatseva pilguga koerakest, anda talle sellest teada telefonil 45 46 553 või 51 86 041.

Print Friendly, PDF & Email