Laevaehitajad osalevad Peterburi meremessil (1)

TTÜ Kuressaare kolledži väikelaevaehituse kompetentsikeskus (SCC) osaleb koostöös Eesti väikelaevaehituse liidu (EVL) ja turismiarenduskeskuse esindajaga mai lõpus ja juuni alguses Peterburis meremessil Balti mere festival, kus lisaks oma tegevuse tutvustamisele tutvustatakse Eestit ja Saaremaad kui mereturismi sihtkohta.

Peterburi messil osalemist rahastatakse PRIA Leader-meetme raames antava kohaliku tegevusgrupi toetusest.

Väikelaevaehituse liit ja väikelaevaehituse kompetentsikeskus jagavad messil ühist boksi. Kompetentsikeskus tutvustab oma tegevusvaldkondi, teenuseid ja siinset investeerimisvõimalustega väikelaevaehituse piirkonda.

Koos turismiarenduskeskusega tutvustatakse ida turul ka Saaremaad üldisemalt ja siinseid üritusi, eeskätt just Saaremaa merenädalat, mille raames jõuab tänavu suvel saarele Tall Ship Race’i regati kruiisietapp.

Print Friendly, PDF & Email