Ratsutamise talvekarikal selgusid finaaletapi võitjad (1)

Ratsutamise talvekarikal selgusid finaaletapi võitjad

VÕIDUKAD RATSANIKUD: vasakult Kairi Lonks, Leenu Sarapuu, Mari-Ann Udeküll. Foto: Anne Udeküll

18. mail toimusid Hiiumaal Linnumäel tänavuse talvekarika sarja finaalvõistlused.

Finaaletapi paremateks osutusid parkuuris kõrgusega 80 cm: 1. Teele Talts ja Calvados; 2. Mari-Ann Udeküll (Saaremaa RSK) ja Aroomi; 3. Inge Maiman ja Lolita Luardes.

Parkuur kõrgusega 100 cm: 1. ja 2. koht Maarja Berkmann hobustel Chanel 5 ja Colorado; 3. Teele Talts ja Calvados.

Parkuur kõrgusega 60 cm: 1. Maria Johanna Kaskor ja Cyklon; 2. Sonja Sõrmus ja Loki; 3. Laine Lihtmaa ja Cyklon.

Üldarvestuses (neljast etapist kolme parema + finaali punktide summa) osutusid edukamateks ja pälvisid võitjakarika klassis kõrgusega kuni 60 cm: 1. Eliise Kaups; 2. Sonja Sõrmus; 3. Maria Johanna Kaskor.

Klassis kõrgusega 80 cm võitis pika edumaaga Saaremaa RSK sõitja Mari-Ann Udeküll, 2. koha sai Leenu Sarapuu ja väga tubli 3. koha Saaremaa RSK sõitja Kairi Lonks. Kõige kõrgemas klassis, kus takistuste kõrgus on kuni 100 cm, võidutses Teele Talts, 2. koht kuulus Maarja Berkmannile ja 3. koht Inge Maimanile.

Finaaletapiga on talvekarika sari lõppenud ning juba 2. juunil toimub Kihelkonna vallas Kõrusel Saarte avatud karikavõistluste 2013 avavõistlus. Ootame kõigi ratsasportlaste aktiivset osavõttu ja kõigilt hobusehuvilistelt omadele kaasaelamist!

Reinu ratsatalu

Print Friendly, PDF & Email