Asko Esnast saab spordikooli võrkpallitreener (1)

Endine Eesti koondislane ja Tallinna Selveri mängija Asko Esna hakkab Saaremaa spordikoolis Joosep Mati asemel tööle noormeeste võrkpallitreenerina.

MTÜ Saaremaa Võrkpall esindaja Hannes Sepp ütles, et spordikooli poistele on korralikku võrkpallitreenerit otsitud pea aasta, see oli tõsine murekoht. “Kuna Asko Esna oli karjääri lõpetamas ja ta tahtis Saaremaale elama tulla, siis on tema kõige sobivam valik,” lausus Sepp.

“Ühtlasi on see samm meistriliiga klubi suunas, sest kui me suudame tagada noorte hea ja korraliku pealekasvu, siis oleme võimelised ka tipptasemel meeskonda moodustama.”

27-aastane Asko Esna on mitmekordne Eesti meister ja karikavõitja, samuti ka mitmekordne Schenker-liiga võitja. Kahel aastal on ta tunnistatud Schenker-liiga parimaks liberoks. Eesti rahvuskoondisesse on ta kuulunud 2006. aastast, olles ka osaline Eesti 12. koha saavutamisel Euroopa meistrivõistlustel.

Print Friendly, PDF & Email