Arco Vara on Kuressaares taas kontorit avamas

Majandussurutise ajal oma Kuressaare kontorist loobuma pidanud kinnisvarafirma Arco Vara on nüüd taas saarel tegevust alustamas.

Arco Real Estate AS-i juhataja Maia Daljajev tõdes, et Arco Varal on Saaremaaga tegelikult väga pikaajaline side. Nimelt avasid nad oma esinduse Saaremaal juba 1992. aastal. “Majanduskriisi ajal, kui paljud ettevõtted oma kulusid kokku tõmbasid, olime kahjuks ka meie sunnitud Kuressaares kontorist loobuma,” tunnistas ta. Kuressaare kontor suleti 2009. aasta kevadel. Samas on Arco Vara esindatus Saaremaal Daljajevi kinnitusel vaatamata konkreetse kontori puudumisele ikkagi alati olemas olnud. “Meil töötab Saare maakonnas juba aastaid tubli maakler ja hindaja Marju Lõbus,” täpsustas ta.

Maia Daljajeva nentis, et nii kui majandus kosuma hakkab, aktiviseerub ka kinnisvaraturg. Seoses sellega tahabki Arco Vara Saaremaal, täpsemalt Kuressaares uuesti oma büroo avada. “Esialgu plaanime tööle võtta lisaks praegusele maakler-hindajale veel kaks inimest, maakleri ja maakler-osakonna juhi, kuna näeme Saaremaa kinnisvaraturul suurt potentsiaali,” selgitas ta. Praegu on pooleli Saaremaa piirkonna juhi konkurss. Kuressaare osakonna avamise täpne aeg ja tulevane asukoht sõltuvad Arco Real Estate AS-i juhataja Maia Daljajeva kinnitusel aga paljuski juba uuest juhist.

Print Friendly, PDF & Email