Kihelkondlasi petnud Sulo on vallale endiselt võlgu (9)

Kihelkonna rahvamajas märtsis naistepäevapeole esinema kutsutud, kuid tulemata jäänud Hiiumaalt pärit lembelaulja Sulo Tintse võlgneb vallale ikka veel kolmekohalise esinemistasusumma, mis oli talle eelnevalt välja makstud. 

Nädala algul saatis Kihelkonna vallavalitsus nõude, paludes raha kohe tagastada. Märgukirja saatis vallavalitsus ettevõttele Reval Autogrupp OÜ, mille arvele vald tookord ka esinemistasu kandis.

“Summa pole ju meeletult suur, aga asi on põhimõttes. Nii ei tehta, “ ütles vallavanem Raimu Aardam. Seni on üritanud Sulot kätte saada rahvamaja juhataja kt Annika Allak, kes proovis asja rahulikult ajada.

Ent kui juba telefoni vastu ei võeta, siis on asi ilmselt hapu, ütles vallavanem. Nüüd hakkas selle küsimusega tegelema vallavalitsus.

Raimu Aardami sõnul varem Kihelkonna vallas midagi taolist juhtunud ei ole. “Üldiselt on meil pillimeeste ja näitlejatega alati usalduslik suhe olnud. See oli selline halb näide, mis nüüd oli,” märkis Aardam, lisades, et kui nüüd tähitud kirjale ka ei vastata, siis tuleb ettevõtte juht üles otsida ja temaga vestelda.

Tol õhtul ootas Kihelkonna rahvamajas Sulot lavale ligi 80 inimest. Eile Sulo Tintse telefon ei vastanud. Samuti ei õnnestunud lehetoimetusel eile ühendust saada taksoettevõtte Reval Group Auto juhatajaga, kelle nimi on Alo Tintse.

Kihelkonna naistepäevapeo esinejaks leiti kiirkorras Ursula Jakobson ja Jüri Lonks, kellega liitus ka esialgu koos Suloga saabuma pidanud üllatusesineja — Farmi Gabriel.

Print Friendly, PDF & Email