Saarlased ootavad soomlasi lõõgastuma (1)

Selle nädala algul tegi EAS Soomes algust turismikampaaniaga, millega Eesti kutsub põhjanaabreid Eestisse puhkama. EAS-i teatel on fookuses tervisepuhkus ning kampaania keskendub eeskätt peredele ja noorematele puhkajatele. Läbiv sõnum on “Lõõgastu naabrite juures”.

“Tervisepuhkust käsitleme tavapärasest laiemalt, peame silmas nii head ja tervislikku toitu, aktiivset liikumist, spaa- ja perepuhkust kui ka erinevaid spordisündmusi Eestis – just selliseid võimalusi asume oma põhjanaabritele sel korral tutvustama,” selgitas EAS-i turismiarenduskeskuse direktor Tarmo Mutso.

Saarte turismiarenduskeskuse juhataja Kaira Kivi sõnul on rõõmustav, et ettevõtjate aktiivsus riiklikes turismikampaaniates osalemises on kasvanud. Sel korral on Saare maakonnast oma pakkumistega kõnealuses kampaanias osalemas koguni 12 ettevõtet. Need on Arte Appartment, Kuressaare kuursaal, Saaremaa Spa Hotels, Tuuliku turismitalu, Kalamaja hostel, Mändjala surfiklubi, Aavikunurga puhketalu, GO Spa hotell, Johan Spa hotell, Saaremaa Thalasso Spa hotell, Panga sukeldumiskuurort ja Toomalõuka turismitalu.

20. juunini kestvat kampaaniat korraldab ja rahastab EAS Euroopa Regionaalarengu Fondist.

Print Friendly, PDF & Email