Kärla kergliiklustee ehitab AS Level (1)

Kärla kergliikustee hankele laekus kaks pakkumist, hanke võitis AS Level. 

“Kuna odavaim pakkumus oli siiski kallim, kui eelarves planeeritud, andis volikogu loa võtta vajadusel kuni 50 000 eurot laenu,” ütles Kärla vallavanem Tiina Luks. Ta lisas, et kuna leping ei ole veel sõlmitud, siis päris täpset kuupäeva, mil tee-ehitus algab, ta praegu öelda ei oska. Aga mai lõpus-juuni alguses peaks see olema.

Umbes kahe kilomeetri pikkune kergliiklustee saab alguse Sõmera bussipeatuse tagant ja lõpeb Kärla kiriku juures. Tee on asfaltkattega ja valgustatud ning seda võivad kasutada jalgratturid, rulluisutajad, rulasõitjad ja kepikõndijad.

Projekti kogumaksumus on 395 868,19 eurot. 260 000 eurot sellest summast tuleb siseministeeriumilt ja ülejäänud raha peab Kärla vald leidma oma eelarvest.

Print Friendly, PDF & Email