Vanalinna kool võitis Tuule Cupi vutiturniiri

Teisipäeval mängiti Kuressaare kunstmuruväljakul SLK/ Tuule Cup 2013 finaaletapp jalgpallis 8.–9. klassi noormeestele, mille võitis Kuressaare vanalinna kool.

Sügisel Saaremaa ühisgümnaasiumi miniväljakul mängitud esimesel etapil olid meeskonnad reastunud järgmiselt: 1. KG; 2. KVK; 3. SÜG; 4. Mustjala; 5. Leisi; 6. Lümanda. Kuna kaks viimast võistkonda erinevatel põhjustel seekord finaaletapil osalemisest loobus, siis mängis neli esimest võistkonda omavahel turniirisüsteemis.

Vanalinna kool alistas kõik vastased väravate vahega 17 : 2 ning kogus täiseduga 9 punkti. Ülejäänud kohad selgitas parem väravate vahe. Kuressaare gümnaasium võitis Saaremaa ühisgümnaasiumi 7 : 3 ja kaotas Mustjalale 1 : 4. Mustjala kaotas omakorda SÜG-ile 0 : 2. Nii kogusid KG (väravate vahe 9 : 12), Mustjala (4 : 8) ja SÜG (6 : 14) võrdselt 3 punkti, kuid parem löödud ja sisselastud väravate suhe reastas võistkonnad eeltoodud järjekorras.

Turniiri suurim väravakütt oli Maarek Suursaar vanalinna koolist, parim väravavaht sama kooli esindanud Enri Nurmik.
KVK meeskonnas mängisid: Enri Nurmik, Kaarel Ernits, Karel Kruuser, Ott Pukk, Maarek Suursaar, Karl Arge, Martin Lonn.

Print Friendly, PDF & Email