Kinnisvarafirma annab elamispindu “mekkida” (3)

LVM Kinnisvara Kuressaare esindusel on plaanis korraldada müügis olevate elamispindade tutvumispäevi, kus kõik huvilised saavad ühel kindlal kellaajal pakutava objektiga tutvuda.

Päris esmakordsed taolised tutvumisüritused LVM-i maakleri Maive Koka (fotol) sõnul ei ole. “Oleme neid ka enne korraldanud, aga seekord otsustasime rohkem silma paista,” selgitas ta. Koka sõnul tuli neil idee lisada kõnealuste tutvumisürituste info kuulutusstendidele, kuna nii jääb see silma igale möödakäijale, kes ei külasta pidevalt kinnisvaraportaale internetis või ei juhtu ajalehte lugema, kui vastav reklaam lehes.

“Aeg on näidanud, et müüdavaid kodusid tuleb kliendil lubada nii-öelda degusteerida. Sellepärast teeme ka müüdavate korterite või majade tutvumisõhtuid või -päevi,” põhjendas ta. Idee ja teostus on Maive Koka sõnul ammused, aga seekord vähe uuemal ja värskemal viisil. Ja mitte ainult uute kodude, vaid ka juba teisel või kolmandal ringil müügis olevate kodude tutvustamiseks.

Tegemist ongi spetsiaalselt huvilistele suunatud korteri või maja esitlemisega. “Tutvuma on oodatud kõik huvilised, kes peavad ostuplaani või on alustamas uue kodu soetamist,” kinnitas Kokk, lisades, et tutvumine korteri või majaga kestab umbes tund aega.

Maakleri sõnul on juhtunud, et tutvumispäeval on tutvustatava korteri osas ka tehinguni jõutud. Ja on ka nii olnud, et ühele ja samale majale tuleb veel tutvumispäevi korraldada. Mais saab teoks kuus tutvumispäeva ja -õhtut, sealhulgas ka linnast väljas, Salme alevikus.

Print Friendly, PDF & Email