Swedbanki Orissaare kontor juunist harvem avatud (5)

Panga teatel muudavad nad järgmisest kuust Orissaares asuva pangakontori lahtiolekuaegu. Nimelt on Orissaare kontor 1. juunist avatud kolm korda nädalas: esmaspäeviti, teisipäeviti ja neljapäeviti kell 9–17.

Kuressaare ja Orissaare kontori juhataja Liilia Mesila sõnul on muudatus tingitud asjaolust, et üha rohkem panga kliente saab oma finantsasjad korda aetud panga neti- ja mobiilipangas ning seetõttu külastavad nad kontorit harvemini.

“Orissaare kontori kliendivoog on muutunud tänu meie alternatiivkanalitele üha väiksemaks,” selgitas ta. Mesila sõnul on neil hea meel näha, et kliendid on muutunud palju iseseisvamaks. “Tänapäeval saab klient enamiku pangatoiminguid teha talle sobival ajal ja kohas, kasutades elektroonilisi kanaleid.”

Eelnimetatud nädalapäevadel ja kellaaegadel jääb Swedbanki kliente Orissaare kontoris teenindama praegusest kahest tellerist üks. Teine teller asub kontorite juhataja kinnitusel tööle Kuressaare kontoris.

Print Friendly, PDF & Email