KuresStaaril selgusid parimad laululapsed

Läinud laupäeval toimus Kuressaare muusikakoolis linna 450. sünnipäevale pühendatud väikeste laste lauluvõistlus KuresStaar 2013. Kolmel kontserdil esines 58 vahvat 3–11-aastast solisti, kes kõik olid eelnevalt oma kooli või lasteaia parimateks tunnistatud.

Noori juhendas 16 muusikaõpetajat, sügav kummardus teile tehtu eest, Eldin Lember, Kairit Sepp, Evelin Kask, Maire Teras, Mari Ausmees, Esti Koppel, Meeli Reek, Malle Veske, Riina Laanes, Piret Tomson, Aimi Kirsch, Marvi Tamm, Helle Rand, Laine Lehto, Veikko Lehto, Pilvi Karu.

Pidulikul lõpetamisel said esimeste seas auhinnalaualt oma kingituse valida 21 parimat laululast, kes selgusid publikuhääletuse teel. Need olid Loore Birkenfeld, Mia Maria Muul (juhendaja Evelin Kask), Saskia Natalie Kukua Roberts, Helena Tamleht (juhendaja Meeli Reek), Elenor East (juhendaja Maire Teras), Georg Paomees (juhendaja Esti Koppel), Martin Vesberg, Paul Antsaar, Vootele Mets (juhendaja Riina Laanes), Raul Seppel (juhendaja Malle Veske), Markus Talp, Lisette Lemba, Georg Goswin Õunpuu (juhendaja Malle Veske), Elina Adamson (juhendaja Eldin Lember), Annabel Kallas (juhendaja Laine Lehto), Anna-Lee Schiff (juhendaja Kairit Sepp), Epp Kristel Tuisk, Ron Torn, Oliver Leppik (juhendaja Helle Rand), Kaur Vesberg, Gert Käsper (juhendaja Pilvi Karu).

Tänukirja ja kingituse said kõik KuresStaaril osalenud solistid, ürituse toetamise eest täname nii linna lasteaedu-koole kui ka lahkeid sponsoreid. Suur aitäh lauluvõistluse peakorraldajale Pilvi Karule, päevajuhtidele Greete Paaskivile ja Kristiin Koppelile, bändile koosseisus Veikko Lehto ja Ain Kivilo, headele abilistele KG muusikaosakonnale, Eve Tuisule, Gert Lutterile, Tiiu Smidtile, Tiia Leppikule, Ave Mägile ja Sandra Mägile. Täname toetuse eest Tiina Talvit ja Heli Jalakat linnavalitsusest, muusikakooli õpilasi Robin Mäetalu, Kevin Räime, Sander Terast, Annabel Kallast ning õpetajaid
Katre Roolahte, Heldi Vahterit, Lolita Äärt, Tarmo Berensit, Viiu Pitka ja Toomas Tangi.

Laine Lehto
muusikaõpetaja

Print Friendly, PDF & Email