Kõnnu küla seltsing saab võrkpalliplatsi (3)

Eesti võrkpalli liidu (EVF) harrastussarja Credit 24 rahvaliiga konkursi “Võrguplatsid korda!” kaheksa väljavalitud piirkonna hulka, kus sel suvel uus võrkpalliplats rajatakse, pääses Saaremaalt tänavu ainsana Kõnnu küla seltsing.

Uue võrgu, postid ja platsipiirded saava Kõnnu küla külavanem Maila Kald ütles, et nende jaoks oli see täiesti uskumatu vedamine.
“Meil oli just 1. mail “Teeme ära” talgupäev ja siis lapsed küsisid, et igal aastal paneme vimpli lehvima ja võrgu üles, aga kas tänavu võrku enam ei pandagi, kuid meil polnud posti. See mädanes ära ja poisid saagisid selle juppideks,” rääkis Maila Kald, lisades, et siis järgmisel päeval tuligi rõõmustav teade. “Ma ei uskunud silmi-kõrvu,” naeris külavanem.

Kõnnu küla seltsing üritas löögile pääseda juba eelmisel aastal, ent siis ei jõudnud nende taotlus millegipärast kohale. Seekord siis tuli õnn nende õuele. “Meile oli just hädasti seda vaja,” sõnas külavanem, kelle sõnul on külas rahvast küll vähemaks jäänud, ent võrkpalli mängitakse ikka.

Aastaid tagasi oli võrkpall nii populaarne, et mängimas käidi suisa paar korda nädalas. Ka Kaldi oma peres tegeletakse harrastusspordiga ning Kõnnu külas elab ka spordimehe hingega Arvo Nuut, kelle tervis ei luba küll ise enam sporti teha, kuid kes on alati nõus kohtunikuks olema.

Kolmandat aastat toimuvale konkursile laekus 60 sooviavaldust 14 maakonnast. Varem on uue võrgu, postid ja platsipiirded saanud MTÜ Orissaare Sport ja Leedri külaselts.

Print Friendly, PDF & Email