Kuivastu–Virtsu liin 35-minutilises graafikus (2)

Kuivastu–Virtsu liinil sõitvatel Väinamere Liinide parvlaevadel hakkas kehtima kevadgraafik, kus suuremal osal päevast toimuvad reisid iga 35 minuti järel.

Seni toimusid reisid tööpäevadel ühest sadamast iga tunni ja kümne minuti tagant. Kevad-graafik kehtib kuni 20. juunini, siis tuleb tipphooajaks reisidele veelgi lisa, teatas OÜ Väinamere Liinid teenindusjuht Anu Hiiuväin BNS-ile.

Kevadgraafikusse lisandub võrreldes talvega kokku 74 reisi nädalas. Tihedam graafik rakendub reeglina reisidel vahemikus kell 10.50 väljumisega Kuivastust kuni kell 18.45 väljumisega Virtsust, reedeti lõpeb 35-minutiline graafik kell 21.05 reisiga Virtsust. Muudel aegadel kehtib endiselt graafik, mille järgi väljuvad laevad iga tunni ja kümne minuti järel.

Ohtlike veoste ajad on Virtsust kell 14.05 ja 17.35 ning Kuivastust kell 10.50 ja 18.10. Tavareisijate jaoks on ohtlike veoste reis samuti veidi erinev – sinna võetakse veidi vähem sõidukeid, väikesed sõidukid suunatakse alumisele autotekile ja kõik reisijad peavad autotekkidelt lahkuma.

Print Friendly, PDF & Email