Kuulajad hääletasid Priit Ranna Elmari saatejuhiks (2)

Kuulajad hääletasid Priit Ranna Elmari saatejuhiks

UNIVERSAALNE TEGELANE: Elmaris hakkab Priit Rand esialgu õhtuses saatevööndis olema. “Kui süsteemid selged, teen ka päevaseid saateid ja hommikust vööndit,” tähendas ta. “Selline universaalne tegelane tehakse minust, tundub.” Foto: Raadio Elmar

Aprilli algul alustas raadio Elmar uue saatejuhi ehk uue Elmari otsinguid. Sõelale jäi konkursi edenedes kuus inimest, kelle seas oli ka Saaremaalt pärit Priit Rand.

Kandidaadid läbisid tiheda sõela, kõigil tuli kordamööda eetris olla ja hakkama saada erinevate ülesannetega, muuhulgas inimeste stuudios intervjueerimise ja niisama asjalikult-huvitavalt eetri täitmisega.

Kandidaatide kohta oodati kuulajatelt tagasisidet ning lõppvooru jäi viimaks vaid kaks Elmariks pürgijat – üks neist kahest Priit Rand.

Ka võitja otsustasid kuulajad ise, hääletades oma lemmiku poolt. Enim hääli koguski Priit Rand ning tema nimi hõigati Elmari eetris välja sel esmaspäeval.

Saarte Häälele rääkis uus Elmar, et konkursi võitmine võttis tal tegelikult aega üle kuu. “Kui olin oma CV ära saatnud, kutsuti mind üsna pea ka vestlusele, kus selgus, et olin pääsenud 300 seast 100 hulka,” märkis verivärske saatejuht.

Seejärel kutsuti ta mõne aja pärast taas tagasi, kus ta kuulis, et oli juba 25 seas, siis juba 12, kuue ning lõpuks kahe parema hulgas. SMS-voorus saadeti Priit Ranna sõnul ühtekokku pea 3000 sõnumit ja rebimine oli väga tasavägine. “Lõpuks võitsin vaid ligi 50 sõnumiga, väga dramaatiline seis oli.”

Elmarisse tahtis Saaremaalt võrsunud noormees proovida seepärast, et see raadiojaam asub Tartus, kus talle meeldib elada. “Ja see on hea raadiojaam, mis ei mängi ainult hetkel kõige popimaid hitte, vaid näiteks ka mahedat vanemat muusikat. Muhe muusika,” kinnitas ta.

Varem on Priit Rand töötanud ka Sun FM-i nimelises raadiojaamas Tartus, mis pandi paraku 2009. aasta algul majandusraskuste tõttu kinni.

Print Friendly, PDF & Email