Ott Tänak tuleb rallirajale tagasi (18)

Ott Tänak tuleb rallirajale tagasi

TAGASI: Ott Tänak tuleb rallirajale tagasi enda ehitatud autoga. Foto: Raul Vinni

“Minu jaoks on need olnud pikad kuud ilma võistlemiseta ja praegu teen ma tõsist tööd, et rajale tagasi saada,” ütles Ott Tänak Talsi ralli pressiteenistusele. Tänak lisas, et kuigi ta stardib N4-klassi autoga, ei ole ta veel alla andnud ja tahab WRC-sarja tagasi pöörduda.

“Palju aega ja tunde on kulunud Subaru Impreza ehitamisele ning mul on üsna raske õhtul hilja koju minna, sest olen ärevil, oodates masina valmis saamist ja soovist rallit sõita,” rääkis noor saar-lane.

Ott Tänak on Talsi rallil osalenud 2009. aastal, kui ta sai teise koha, kaotades võitjale Aivis Eglele 3,8 sekundiga. “Olen kindel, et algus ei saa minu jaoks kerge olema,” märkis rallipiloot. “Aga ma loodan, et kohanemine ei võta eriti kaua aega, ja loomulikult annan endast parima.”

Print Friendly, PDF & Email