Lümandas süttis veetööstuse alajaam

Eile kell 12.57 kutsuti päästjad Lümanda valda Kulli külla, kus põles alajaam mõõtudega 2x 2 meetrit, ütles päästeameti pressiesindaja Viktor Saaremets. 

Alajaama põlengu tõttu jäi elektrita toiduainetetööstuse ettevõte Saare Foods, mis toodab Saaremaa vett. Firma esindaja Taivo Esko ütles, et põleng toimus neist olenemata asjaoludel ja nad ootavad probleemi lahendamist.

Kohal käis Kihelkonna riiklik komando. Teised jõud saadeti tee pealt tagasi. Elektrilevi OÜ kommunikatsioonispetsialisti Kaarel Kutti kinnitusel hävis alajaam täielikult. Põlengukohale sõitnud Elektrilevi meeskond otsustas pärast olukorraga tutvumist taastamiskõlbmatu alajaama asemele uue tellida. Esialgsete plaanide kohaselt pidi uus alajaam paigaldatama eile õhtul kella 22-ks.

Print Friendly, PDF & Email