Aasta emaks kandideerib üle kümne naise

Saare maakonna aasta ema konkursile, mille kuulutas välja koostöös Kadi raadio ja ajalehega Saarte Hääl naiskodukaitse Saaremaa ringkond, on esitatud kümmekond kandidaati. 

“Möödunud aastatega võrreldes on kandidaate veidi rohkem,” ütles naiskodukaitse Saaremaa ringkonna esinaine Raili Nõgu, lisades, et aasta-aastalt on esitatud kandidaatide arv kasvanud. “See näitab, et aasta ema valimist väärtustatakse ja soov tublit ema tunnustada on kasvanud,” tähendas ta.

Saare maakonna aasta ema valimiskomisjoni kuuluvad maavanem Kaido Kaasik, Saaremaa omavalitsuste liidu esimees Raimu Aardam, Saaremaa naiste ümarlaua koordinaator Laine Tarvis, “Aasta ema” ürituse patroon Dagmar Mattiissen, NKK ringkonna revisjonikomisjoni esindaja Evely Aavik ja ringkonna juhatus.

Aasta ema tänuüritus toimub vahetult enne emadepäeva, reedel, 10. mail kl 15 Kuressaare linnuse kapiitlisaalis.

Naiskodukaitse Saaremaa ringkond valib aasta ema seitsmendat aastat järjest. Aluse aasta isa ja ema valimise traditsioonile pani Rita Loel, kes juhtis Saaremaa naiskodukaitse ringkonda aastatel 2006–2011.

Varem on aasta ema tiitli pälvinud Monica Kallas, Liili Ader, Marit Tarkin, Anu Rannama, Tiina Rüütel ja Lia Hanso.

Print Friendly, PDF & Email