Peterburi tsirkus tuleb taas Saaremaale

Kuressaare kultuurikeskuses, Salmel, Orissaares, Kihelkonnal ja Pärsamal astuvad 15.–17. aprillini üles püüton, kaks kassi, puudel ning muidugi ka see kõige tähtsam tegelane – kloun. 

Eestis üle 20 aasta Peterburi tsirkuse etendusi korraldanud OÜ Magrit Grupp omanik Mati Roostalu nentis, et kui nad ikka ja jälle Saaremaale tulevad, siis on asjad järelikult korras ja publikut piisavalt.

Tsirkus ei ole populaarne mitte ainult Saaremaal, vaid ka mandril. Nii näiteks oldi Karksi-Nuias Roostalu sõnul vaimustatud just sellest, et kloun kutsub lapsi lavale ja suhtleb nendega. “Eks see on nii, kuidas just kellelegi meeldib,” tähendas Roostalu, kelle sõnul käiakse tsirkuses igas vanuses.

Esmaspäeval oli trupil Tallinnas viis etendust, kuna tahtjaid oli nii palju. “Kui artistid on siia kutsutud, siis tuleb neile ka tööd anda,” muheles tsirkusetuuri eestvedaja.

Print Friendly, PDF & Email