Mihkel Aksalu jätkab karjääri Soomes (2)

Kümnes kohtumises Eesti rahvuskoondise väravat kaitsnud Mihkel Aksalu on sõlminud lepingu Soome esiliigaklubiga Seinäjoen JK, vahendas Õhtuleht.

Mihkel Aksalu oli Seinäjoen JK-s testimisel juba märtsi algusest, tegi kaasa kontrollkohtumises ja nüüd teatas klubi, et leping saarlasest väravavahiga on sõlmitud.

28-aastane Mihkel Aksalu ütles klubi kodulehekülje vahendusel, et on uue koduklubiga väga rahul. “FC Flora tegi mulle suure teene, kui lubas mul eelmisel aastal enda juures paar kuud mängida, kuid minu jaoks oli selge, et soovin karjääri jätkata välismaal, sest Eestis olen ma kõik saavutanud,” lausus Aksalu ja lisas, et koondisekohast ta praegu ei unista, vaid keskendub täielikult karjäärile klubis.

Aastatel 2010–2012 kuulus Aksalu Inglismaa klubi Sheffield United koosseisu, kuid debüüt esindusmeeskonnas mängides jäigi tegemata. Aksalu on klubis juba kolmas Eesti pallur – varem olid meeskonnaga liitunud Gert Kams ja Stanislav Goldberg.

Print Friendly, PDF & Email